Som med de fleste andre ting så finnes det også trender og populære tatoveringer. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva slags tatoveringer som er populære. Det er jo ofte en grunn til at en tatovering er populær, for eksempel at den er klassisk eller at den virkelig er et kunststykke. Dette betyr ikke nødvendigvis at denne tatoveringen er en trend.

Hva er populære tatoveringer?

Vi kjenner jo alle til hjertet det der står MAMMA inni, eller fuglene og ankrene mange tatoverer. En grunn til at disse tatoveringene er så populære er fordi de er klassiske og svært gjenkjennbare. Mange velger en spesifikk stil på sine tatoveringer, som for eksempel sjømannsstil eller gotisk. Dette er noe som er svært populært.

De siste årene har det også blitt enormt populært å tatovere både hender og ansikt. Du kjenner nok til en rekke rappere som har tatoveringer i fjeset og på hendene. Dette er ikke nødvendigvis noe som passer for hvermannsen, men det er absolutt spennende å følge med på hva slags tatoveringer folk velger å ta.

Noen tar det til og med så langt at de tatoverer øynene er ikke det ganske vilt?

Hvilke blader kan jeg lese?

For å følge med på tatoveringsverden finnes det ulike magasiner du kan lese, disse har også ofte egne sider på nett, på sosiale medier og andre steder. De bladene som er mest solgte i Norge er Tattoo Life og Z Tattoo. Disse bladene kan du finne solgt på for eksempel Narvesen.

Det er også mulig for deg å sende inn dine egne tatoveringsbilder og kanskje du til og med får dem på trykk!?

Tatoveringer på sosiale medier

Det er ofte slik at sosiale medier tar over når det kommer til spesifikke bransjer. Tatoveringsbransjen er en av disse. Ettersom det finnes så mange spennende artister der ute som du kan følge direkte kan det lønne seg å for eksempel opprette en Instagram der du kan følge dine favoritter. Her kan du også se andres tatoveringer og få deg venner som er interessert i tatoveringer. Det virker nesten som om mange personer bruker Instagram som sin portefølje, og du kan faktisk også booke en artist gjennom sosiale medier.

Det er også veldig lett å finne trender når det kommer til tatoveringer på sosiale medier. Det man må være obs på er at mange ofte direkte kopierer tatoveringer fra Instagram, så hvis du vil holde tatoveringene dine for deg selv er det ikke alltid lurt å poste de mest detaljerte bildene på sosiale medier.

Det å finne en tatovør på Instagram kan være utrolig lett, men du må huske på at disse ofte har lange ventelister for du er ikke den eneste som har funnet dem!