Det finnes en rekke nasjonale og internasjonale arrangementer når det kommer til tatoveringer, enten du er interessert i å få dem, se på dem eller møte internasjonale tatovører. Dette er hvor mange treffer nye venner, får nye bekjente og skaper et nettverk.

Nasjonale tatoveringsarrangementer

I Norge finner du en del kjente arrangementer, de fleste av dem i Oslo. Den mest kjente er nok Oslo Tattoo Convention. Disse har ofte ulike tema som de utforsker og du kan faktisk se spennende utstillinger av svært historiske tatoveringer.

Du finner også en rekke lokale tatoveringsarrangementer, så det er bare å sjekke å se hva som finnes nærme deg.

Det finnes en rekke kjendiser der ute som har tatoveringer. Det er jo ganske stilig eller? Noen av disse er faktisk også å treffe på ulike tatoveringsarrangementer.

Internasjonale arrangementer

Det finnes over 1 500 internasjonale arrangementer hvert eneste år når det kommer til tatoveringer. Noen er jo selvsagt mer populær enn andre, men i USA finnes det utrolig mange store tatoveringsarrangementer. Her kan du møte populære tatovører som Kat von D, Frank Carter, Chris Green og mange flere.

Det er rett og slett opp til deg hvilket arrangement du vil dra på.

Mange steder kan du faktisk bli tatovert under selve arrangementet. Noen tilbyr også eksklusive tatoveringer som bare kan bli tatovert under arrangementet. Som et symbol eller et stempel på at du faktisk var der og traff dem. Dette er noe som er svært populært blant tatoveringssamlere.

Tatoveringsarrangementer i ulike sjangre

Det finnes en rekke ulike tatoveringssjangre der ute, så mange velger å dra på arrangementer som fokuserer på sin favorittype tatoveringer. Dette kan være svart og grå-tatoveringer, dotwork, realisme, surrealisme, illustrasjon, orientalske, tradisjonelle tatoveringer. Det kan også være nytradisjonelle tatoveringer, japanske, chicano og mange flere. Det finnes så mange stiler at vi kunne ha skrevet lange lister! Alle vet uansett hvilken type tatoveringer de liker best, så bare vær klar over at et arrangement ofte har et tema linket til en eller flere typer stiler.

Din favoritt-tatovør

Er du ute etter å treffe din favoritt-tatovør på et arrangement? Da kan du faktisk sjekke hvor de pleier å dra hen, kanskje du til og med greier å booke deg inn med dem der? Det er ofte sånn at tatovører turnerer rundt omkring i ulike land for å kunne treffe mest mulig ulike folk. Det er ganske spennende, så det kan være verdt å følge med på!